UN and WFP visit Sulaimani University CDC

27-Mar-2022

UN and WFP visit Sulaimani University CDC

Deputy Special Representative of the United Nations Secretary-General for Iraq/Resident Coordinator and Humanitarian Coordinator for Iraq, Ms. Irena Vojáčková-Sollorano, recently visited University of Sulaymania, Career Development Center (CDC) and was delighted to see in action with the World Food Programme: Affordable and Clean Energy. The University is now a home to a new solar energy system powering the youth career development centre.

بەرنامەی خۆراکی جیهانی لە عێراق : خاتوو ئیرینا ڤۆیاشکۆڤا-سۆلیۆرانۆ، جێگری نوێنەری تایبەتی سکرتێری گشتی نەتەوە یەکگرتووەکان لە عێراق بەم دواییانە سەردانی سەنتەری پەرەپێدانی کار لە زانکۆی سلێمانی کرد و خۆشحاڵی خۆی دەربڕی بە بینینی حەوتەمین ئامانجی گەشەپێدانی بەردەوام لە کردەیەکی بەرنامەی خۆراکی جیهانی : وزەیەکی پاک بە نرخێکی هەرزان . به ئاماده بوني بەرێز سەرۆکی زانکۆی سلێمانی پ.د.ڕەزا حسن حسین و بەڕێز نیاز نوێنەری ڕێکخراوی WFP لە سلێمانی و بەڕێز پ.ی. ئەمیر سەردار کوێخا رشید بەرپرسی سەنتەری پەرەپێدانی کار .له ئێستادا زانکۆکە بۆتە جێگای سیستەمێکی نوێ بۆ وزەی بەرهەمهێنراو لە خۆر کە کارەبا فەراهەم دەکات بۆ ناوەندی گەشەپێدانی بەهرەی گەنجان .

أخبار من برنامج الأغذية العالمي WFP في العراق: زارت نائبة الممثل الخاص للأمين العام للأمم المتحدة في العراق/ المنسقة المقيمة ومنسقة الشؤون الإنسانية في العراق السيدة إيرينا فوياشكوفا-سوليورانو مؤخراً جامعة السليمانية، وأعربت عن سرورها برؤية الهدف 7 من أهداف التنمية المستدامة قيد العمل عن طريق برنامج الأغذية العالمي: وهو الطاقة النظيفة والميسورة التكلفة، . وتعد الجامعة الآن موطنًا لنظام طاقة شمسية جديد يوفر الطاقة لمركز التطوير الوظيفي للشباب.

– برنامج الأغذية العالمي العراق .

chevron-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram